O NAMA

O nama

Sa jedinstvenim oblikom poslovanja u oblasti prodaje tkanina vrhunskog kvaliteta, ovo ime je poznato na teritoriji Beograda ali i širom Srbije, još od 1994. Godine. Desetogodišnjom, vrlo uspešnom, prodajom tkanina izradenih iskljucivo od tekstilnih sirovina, vune i svile, razvijena je kataloška maloprodaja putem prezentacije na dogovorenoj adresi i u vreme koje odgovara kupcu.

Naš cilj poslovanja je maksimalno zadovoljiti kupca, zadržati ga i uciniti da svaki kupac bude ujedno i prodavac, tako što svoje zadovoljstvo prenosi drugima. Po principu, „dobar glas daleko se cuje“, broj kupaca se vrlo brzo povecavao, pa je tadašnji nacin rada brzo prevaziden i firma je krenula sa novim oblikom organizacije. Pre pet godina je registrovano preduzece za spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge sa registrovanom veleprodajom i maloprodajom van prodajnog mesta. Ovaj nacin poslovanja omogucio nam je da za svoje cenjene kupce obezbedimo visoko kvalitetne tkanine koje zadovoljavaju potrebe onih koji žele visoki kvalitet i unikatnost, koji taj kvalitet umeju da prepoznaju i žele ga za sebe.

Vlasnik firme je osoba koja ceni kvalitet u svim oblastima života, koja želi i nastoji da se u pozitivnom smislu razlikuje od vecine pa je i poslovanje svoje firme organizovala u tom smislu.      
Smatramo da je znanje, rad, upornost i poštenje put do sigurnog uspeha u svemu, to smo i dokazali svojim poslovanjem.

Naša saradnja u oblasti nabavke tkanina odvija se veoma uspešno sa fabrikama iz Italije i Indije. Iz Italijanske fabrike uvozimo vrhunske vunene štofove koje sami odabiramo prema kvalitetu i dezenu, cime smo u mogucnosti da svojim kupcima ponudimo najbolje od najboljeg. Važan podatak je da se u ponudi naših vunenih štofova mogu naci i one tkanine koje u istoj fabrici nabavljaju svetski poznati proizvodaci i kreatori muške i ženske garderobe. Od tih tkanina se izraduju najlepša, najkvalitetnija i najekskluzivnija muška i ženska odela i kostimi, kojima se ponose poznati brendovi i koji krase najlepše izloge širom sveta.

Kada je rec o tkaninama izradenim od svile, nije nam bilo dovoljno dobro ono što je bilo u ponudi pa smo se odlucili da sami dizajniramo. U tom smislu smo postigli dogovor sa jednim proizvodacem iz Indije da ekskluzivno za nas izraduje tkanine u dezenu i boji koju mi odredimo. Važno je naglasiti da smo uz to zahtevali i dobili prvu klasu kvaliteta za sve izradene artikle. Petogodišnjom saradnjom sa ovom fabrikom uspeli smo da u svojoj ponudi obezbedimo rucno tkanu sirovu svilu, unikatnih boja i dezena, izradenu od vlakana vrhunskog kvaliteta.

Potvrdu visokog kvaliteta dobijamo pri svakom uvozu, analizom uzoraka tkanina u akreditovanoj laboratoriji CIS – Beograd.

Najveca potvrda da su materijali koje prodajemo najkvalitetniji, najlepši i unikatni jesu naši dugogodišnji verni kupci.

Visoki kvalitet, originalne kombinacije boja i dezena, njihova unikatnost uz izuzetno odgovoran rad ucinili su da V.L. Kuca SVILE doo iz Mladenovca postane poznata kupcima širom Srbije sa ciljem da se te granice dalje prošire. Zahvaljujuci principima koje smo utvrdili i kojih cemo se uvek pridržavati sigurni smo da cemo streceni uspeh održati, a nove ciljeve ostvariti.